Obnova spomenika kulture

Kroz višegodišnje iskustvo u području obnove spomenika kulture specijalizirali smo se za obnovu nepokretnog kulturnog dobra. U sklopu naše tvrtke zapošljavamo cijeli tim iskusnih akademskih kipara i restauratura, te smo u mogućnosti kvalitetno i u kratkom roku odgovoriti na najzahtijevnije zadatke na tom području što potvrđuje i naša referentna lista.

Svi naši zaposlenici, inženjeri i ostalo stručno osoblje, kontinuirano pohađaju razne seminare i radionice kako bi se upoznali sa najnovijim i najmodernijim tehnikama i materijalima, a sve u cilju još kvalitetnijeg i boljeg izvođenja radova na tom području.

Također od iznimne važnosti držimo za činjenicu da kontinuirano i kvalitetno surađujemo sa tehnolozima svih važnijih i renomiranih proizvođača materijala koji se upotrebljavaju na području obnove spomenika kulture kako bi imali potpunu kontrolu kvalitete nad ugrađenim materijalima.

Sve naše aktivnosti i sav naš rad je pod stalnim nadzorom predstavnika gradskog ili regionalnog zavoda za zaštitu spomenika kulture i uz njihovu pomoć svim objektima vraćamo izvorni izgled i sjaj koji su nekad imale.